Untitled Document
 
 
 
 
 
>> 뉴스레터
>> 추천도서
>> 보고서
>> 논문
>> 발표/강의
>> 뉴스기사
>> 이사장 칼럼
>> 공지사항
 
2019 한-아세안 발효음식문...
1/3, 총 게시물 : 60
60 생산공정이용 LMO 국내 · 외 안전관리제도 및 현황 관리자 2019-08-01 84 185
59 국내 · 외 식품용 유전자변형미생물 안전성 심사 현황 및 전망 관리자 2019-08-01 126 193
58 국내 유전자변형식품 안전성 심사 규정 및 승인현황 관리자 2019-08-01 38 187
57 Korea Functional Foods: Korean Foods - History, Culture, and Characteristics (Cherl-Ho Lee) 관리자 2018-11-07 107 462
56 북한 옥수수 정보 관리자 2018-09-17 251 482
55 Harmonization of Eastern and Western Health Knowledge; Nutrigenetics and Sasang Typology 관리자 2018-02-08 580 889
54 Effects of a Tariff Reduction on Grain 관리자 2017-12-07 406 933
53 Handbook of Indigenous Foods Involving Alkaline Fermentation 관리자 2017-07-10 360 975
52 Lancet - New York Times 의 한국인 수명 관리자 2017-03-02 1731 1060
51 식량안보를 위한 식품과학기술의 역할과 정책방향 - 식품과학과산업 49-4 관리자 2017-01-18 1269 1337
50 Ethnic fermented Foods and Alcoholic Beverages of Asia 관리자 2016-11-16 384 1012
49 Diversity of Microorganisms in Global Fermented Foods and Beverages 관리자 2016-03-28 2031 1358
48 Food in a future of 10 billion 관리자 2015-11-24 8791 2158
47 한반도 통일과 식량안보 - 한국과학기술한림원 관리자 2014-11-28 558 2447
46 A Meta-Analysis of the Impacts of Genetically Modified 관리자 2014-11-06 388 2124
45 THE OXFORD HANDBOOK OF FOOD FERMENTATIONS 관리자 2014-10-29 2348 1766
44 Asian Functional Foods 관리자 2014-06-25 7308 1789
43 중국의 곡물자급률 유지에 관한 논쟁 - 해외곡물시장 동향 (한국농총경제연구원) 관리자 2014-06-19 338 1793
42 Encyclopedia of Food Safety -Safety of Regional Specialities – Korean Fermented Foods 관리자 2014-04-08 2365 1383
41 Food Microbiology - Fermented Vegetables 관리자 2014-03-11 842 1381
1   2   3   끝 페이지
이름 제목 내용